More information about Organic Egg Liqueur Espresso
The organic eggs for this liqueur come from laying hens from the Dübener Heide. The slightly creamy egg liqueur - Espressso is made according to a traditional egg liqueur recipe, which is refined with the espresso "La Doña" of the Leipzig roastery Purple Bike. This Arabica variety from Mexico is characterized by a fruity mild sweetness, which tastes in the finish with delicate marzipan & cocoa notes.
Location: | Leipzig |
Country: | Germany |
Content: | 0,1 Liter |
Manufacturer: | Rosenberg delicacies |
Drink type: | Liqueur |
Organic (according to EC Organic Regulation): | YES |
Rosenberg delicacies
Bei Matthias Rosenberg gibt die Frucht den Ton an. Mit wenig Zucker wird in der Manufaktur regionales Bio-Obst zu Fruchtaufstrichen eingekocht bzw. zu Frucht-Likören verarbeitet. Somit bleibt der charakteristische Geschmack jeder Frucht im Glas intensiv erhalten. Das Obst, bis auf die Bitterorange, stammt von Bio-Höfen aus Sachsen, Sachsen-Anhalt, Thüringen und Brandenburg.
Read more