More information about Sofia tis Fisis Honey Balsamic
The base for this vinegar is ripe, hand-picked grapes of the Roditis variety, which come from the Marmouzia vineyards on the slopes of the Egalia wine region in the northwestern Peloponnese.
This vinegar is the result of the combination of white wine vinegar from hand-picked grapes of the Roditis variety and heather honey carefully collected by beekeepers on the slopes of Mount Pindos at 1500 meters above sea level.
This secret is the reason for an explosive, balanced combination of aromas and flavors, which gives all dishes that certain something. The taste of Greece in a bottle!
This product is made from organic farming and of course without flavor enhancers and preservatives.
The vinegar is packed in a glass bottle with a practical spout for drip-free pouring at the table.
Nomination: Great Taste Award 2014, 1 star
Tasting note: Pale yellow color with pink tones, rich body with aromas of tropical fruits and honey. Intense acidic flavor with balanced sweetness and subtle lemon notes on the finish.
Free of: Gluten Free, GMO Free, Preservative Free.
Acidity: 5% | Shelf life: 36 months | Quantity: 250ml
Certification: Organic Certified according to Regulation (EC) 834/2007 USDA NOP, ISO 9001/2008, ISO 22000/2005EC) 834/2007
Store in a cool and dark place. Once opened, store in the refrigerator. Slight sedimentation is a quality characteristic. Shake before use.
Location: | Nemea |
Country: | Greece |
Content: | 0,25 Liter |
Manufacturer: | Sofia Tis Fisis |
Organic (according to EC Organic Regulation): | YES |
Sofia Tis Fisis
Wir sind ein Familienunternehmen, das sich auf die Herstellung von biologischem Trauben-, Balsamico-Essig und Petimezi spezialisiert hat. Wir verwenden ausschließlich griechische Rebsorten wie den einheimischen roten Agiorgitiko und den weißen Roditis. Unser Ziel ist es, das Beste aus unseren 8 Hektar großen Weinbergen in der berühmten Region Nemea auf dem Peloponnes in Griechenland zu machen. Im Jahr 2005 gegründet, haben wir ein Jahr später unsere Produktionsstätte im Dorf Koutsi mit einer Abfüllanlage gebaut, die von der Gemeinschaftsinitiative LEADER + unterstützt wurde. Seitdem arbeiten wir hart daran, qualitativ hochwertige, biologische und gesunde Produkte herzustellen, die unseren Kunden ein einzigartiges und geschmackvolles Erlebnis bieten. Wir verwenden keine Konservierungsmittel oder künstliche Zusatzstoffe, sondern setzen auf die sanfte Wärme der griechischen Sonne und...
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