More information about Marinade combo set of 6
The set of 6 marinade combos contains three bottles of Bulgogi marinade and three bottles of Gochujang marinade. They are a great all-rounder, especially if you use the marinades for a variety of uses in the kitchen. Whether for marinating meat and fish in the classic way or for refining vegetable or tofu dishes - both marinades are perfect for this. As a dip for bowls, rice pans or on rice noodles, they give every dish that little bit extra!
This is included in the package
3x Bulgogi marinade - 250 g
It is the combination of salty (soy sauce) and sweet (pear, sugar syrup) as well as other ingredients that create the unique taste of bulgogi. In Korea, every restaurant and every household has its own recipe for a perfect bulgogi marinade.
Ingredients: soy sauce (soybeans defatted, salt, fructose-glucose syrup, alcohol from tapioca, yeast extract), water, pear puree, corn syrup, sugar, corn starch, garlic, white pepper
Nutritional values per 100g: Calorific value: 665 kJ/159 kcal | Fat: 0 g | of which saturated fatty acids: 0 g | Carbohydrates: 37 g | of which sugar: 35 g | Protein: 1.7 g | Salt: 3.1 g
3x Gochujang marinade - 250 g
If you like it hot and spicy, you will love dishes marinated in gochujang marinade. Gochujang is a hot, fermented spice paste consisting mainly of glutinous rice flour, soybean flour, Korean chili and barley malt powder. Other ingredients such as garlic, ginger, corn syrup and apple are added to the gochujang marinade.
Ingredients: Gochujang (rice, water, corn syrup, chili powder, salt, soybeans, alcohol, wheat extract, soy spice, garlic concentrate), apple puree, corn syrup, soy sauce (soybeans defatted, salt, fructose-glucose syrup, alcohol from tapioca, yeast extract), water, apple puree, corn syrup, sugar, corn starch), garlic, ginger
Nutritional values per 100ml: calorific value: 627 kJ/149 kcal | fat: 0.4 g | of which saturated fatty acids: 0 g | carbohydrates: 34.5 g | of which sugar: 28.5 g | protein: 2.5 g | salt: 3.4 g
Location: | Hamburg |
Vegetarian: | YES |
Without gelatin: | YES |
Country: | Germany |
Quantity: | 1.5 kg |
Manufacturer: | Arang |
Arang
Sung-Hee Kim, eine in Deutschland geborene Koreanerin, lädt dich ein, die Faszination für koreanisches Essen zu entdecken. Die Mission ist klar: Mit ihren Produkten möchte Arang nicht nur inspirieren, sondern auch die koreanische Küche in deutsche Haushalte bringen. Arang, das erste koreanische Restaurant in Norddeutschland, wurde 1975 von Sung-Hees Eltern in der Kleinen Reichenstraße in Hamburg gegründet. Diese beeindruckende Geschichte von Aufbruch, Tradition, Kultur und Cuisine wird nun durch unser Unternehmen fortgesetzt. Als Mutter von zwei Kindern versteht Sung-Hee Kim die Herausforderungen des Alltags. In der Hektik des Lebens möchte sie jedoch nicht auf eine abwechslungsreiche und gesunde Ernährung verzichten. Daher entstand die Idee, koreanische Food-Produkte zu entwickeln, mit denen man zu Hause schnell und einfach authentische koreanische Gerichte zubereiten kann.
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