More information about ORANGE, BITTERS, WINE 969
Franck Audoux, owner of the Cravan bar in Paris, is a cocktail archaeologist and author. His field of research: the intense interaction between the artistic avant-garde and modern bar culture in Paris in the 1920s and 1930s. Inspired by this research, he created an aperitif with orange notes and bitter aromas.
Alexandra Schmedes, an organic winegrower from near Toledo, supplied the red wine. Gerald Schroff, a liqueur expert from Berlin, helped develop the recipe. The result is a truly European drink that is best enjoyed on ice with a dash of soda and an orange zest.
Aroma: Orange blossom | caramel
Taste: Bitter orange | mace blossom | gentian
Finish: Orange | fine acidity | tannins
Aperitif liqueur 19.4 % vol.
Location: | Berlin |
Country: | Germany |
Content: | 0,5 Liter |
Manufacturer: | Freemaster collective |
Drink type: | Spirit |
Freemaster collective
Im Freimeisterkollektiv vernetzen sich kreative Köpfe aus der Welt des exquisiten Brennens, renommierte Gastronomen und versierte Experten. Wir schwelgen in der Tradition der edlen Brennkunst, die in kleinen, sorgsam geführten Manufakturen ihre Wurzeln hat, und schöpfen aus dem reichen Erfahrungsschatz leidenschaftlicher Barkeeper. Ein reger Austausch und die Freude am spielerischen Experimentieren prägen unser Schaffen. Klassiker erfahren bei uns eine kühne Neuinterpretation, und wir setzen Maßstäbe für bisher unerforschte Genusserlebnisse. Im Freimeisterkollektiv stehen hochwertige und einzigartige Spirituosen im Mittelpunkt, ohne dabei den Geldbeutel zu strapazieren.
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