More information about WERMUT EXTRA DRY 015
Lisa Bauer uses the grape variety Gelber Muskateller for her WERMUT EXTRA TROCKEN 015. This variety was also preferred in old vermouth recipes. Characteristic of the work of the Styrian winemaker and distiller is the production of the wine distillate from the wine to which it is added.
In addition to wormwood (Artemisia absinthium), Lisa emphasizes the aroma of the grape variety used with her selection of herbs, flowers and roots. With floral notes on the nose and fruity aromas on the palate, this vermouth clearly develops into an 'extra dry' finish.
Aroma: Wine aroma | green herbs | woodruff | sage
Taste: Nutmeg | orange | peach | spicy and fresh
Finish: wormwood herb | bitter notes
Yellow Muscat liqueur wine 19% vol.
Location: | Berlin |
Country: | Germany |
Content: | 0,5 Liter |
Manufacturer: | Freemaster collective |
Drink type: | Spirit |
Freemaster collective
Im Freimeisterkollektiv vernetzen sich kreative Köpfe aus der Welt des exquisiten Brennens, renommierte Gastronomen und versierte Experten. Wir schwelgen in der Tradition der edlen Brennkunst, die in kleinen, sorgsam geführten Manufakturen ihre Wurzeln hat, und schöpfen aus dem reichen Erfahrungsschatz leidenschaftlicher Barkeeper. Ein reger Austausch und die Freude am spielerischen Experimentieren prägen unser Schaffen. Klassiker erfahren bei uns eine kühne Neuinterpretation, und wir setzen Maßstäbe für bisher unerforschte Genusserlebnisse. Im Freimeisterkollektiv stehen hochwertige und einzigartige Spirituosen im Mittelpunkt, ohne dabei den Geldbeutel zu strapazieren.
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