More information about The Wurschtler Franconian Bratwursthäck
Franconian sausage meat / also known as "Mett" or "Hackepeter" in other regions. There is no doubt that Franconia has much more to offer in culinary terms than Nuremberg grilled sausages. Nevertheless, people here remain true to their preference for hearty Franconian specialties from the region, which definitely includes Bratwurstgehäck.
Although this word for bratwurst sausage meat is clearly reminiscent of minced meat, Franconian bratwurst sausage meat is very different from the standard minced meat that is available throughout the country. The special feature lies in the traditional production and the typical spicy aroma, which varies from butcher to butcher, as everyone has their own (usually secret) Franconian bratwurst mince recipe.
Animal species: | Pig |
Location: | Dachsbach |
Country: | Germany |
Quantity: | 200g |
Manufacturer: | The Wurschtler |
The Wurschtler
Als Familienbetrieb aus dem Steigerwald in Mittelfranken sind wir mit Herzblut bei der Sache. Unser Standort in Dachsbach, gelegen zwischen Nürnberg und Würzburg in der Nähe von Neustadt an der Aisch, ist vielen Feinschmeckern durch den "Aischgründer Spiegelkarpfen" bekannt und geschätzt. Statt auf Massenware setzen wir auf handwerkliche Herstellung mit Liebe zum Detail. Unsere Produkte sind einzigartig und von höchster Qualität. Bei uns stammt das Fleisch ausschließlich von lokalen Erzeugern, die auf eine tiergerechte Haltung ihrer Tiere achten. Wir legen dabei besonderen Wert auf die Verwendung von hochwertigen Gewürzen und Zutaten, um eine erstklassige Qualität unserer Produkte zu garantieren. Unsere Erzeugnisse sind absolut frei von Farbstoffen, Glutamat, Bindemitteln und Emulgatoren. Lediglich bei den Bierprodukten ist Gluten aufgrund der Gerste enthalten. Um die appetitliche,...
Read more