More information about HIMBEERE 251
Katharina Zott studied oenology in California and completed her doctorate in Bordeaux. She gave up her academic career for her love of the craft and took over her family's distillery. This is located in Ustersbach, Bavarian Swabia. Her family has been cultivating fields there since 1530.
Katherina only processes fruit from her own cultivation. HIMBEERE 251 is a very different kind of raspberry liqueur. Firstly, the raspberries are carefully strained to obtain the purest possible fruit aroma, and secondly, only raspberry brandy is used.
Aroma: fresh perfume scent | intense raspberry aromas | floral
Taste: raspberry | apricot | pineapple
Finish: raspberry | tart-sour | fruity
Raspberry liqueur 26.7 % vol.
Location: | Berlin |
Country: | Germany |
Content: | 0,5 Liter |
Manufacturer: | Freemaster collective |
Drink type: | Spirit |
Freemaster collective
Im Freimeisterkollektiv vernetzen sich kreative Köpfe aus der Welt des exquisiten Brennens, renommierte Gastronomen und versierte Experten. Wir schwelgen in der Tradition der edlen Brennkunst, die in kleinen, sorgsam geführten Manufakturen ihre Wurzeln hat, und schöpfen aus dem reichen Erfahrungsschatz leidenschaftlicher Barkeeper. Ein reger Austausch und die Freude am spielerischen Experimentieren prägen unser Schaffen. Klassiker erfahren bei uns eine kühne Neuinterpretation, und wir setzen Maßstäbe für bisher unerforschte Genusserlebnisse. Im Freimeisterkollektiv stehen hochwertige und einzigartige Spirituosen im Mittelpunkt, ohne dabei den Geldbeutel zu strapazieren.
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