More information about RHABARBER 960
Matthias Schulz, who is the fourth generation to run the Diesdorfer Kelterei and distillery in the Altmark region, and liqueur expert Gerald Schroff from Preussische Spirituosen Manufaktur have joined forces to create RHABARBER 960. Their liqueur is based exclusively on homemade rhubarb juice, rhubarb brandy and sugar, without even using water.
The rhubarb variety Holsteiner Blut provides a green apple aroma, while rhubarb, grapefruit and a delicate raspberry flavor are noticeable on the palate. The finish is characterized by lime and high typicity due to oxalic acid.
Aroma: green apple
Taste: rhubarb | delicate raspberry aroma | grapefruit
Finish: lime zest | furry mouthfeel | oxalic acid
Liqueur 23.4 % vol.
Location: | Berlin |
Country: | Germany |
Content: | 0,5 Liter |
Manufacturer: | Freemaster collective |
Drink type: | Spirit |
Freemaster collective
Im Freimeisterkollektiv vernetzen sich kreative Köpfe aus der Welt des exquisiten Brennens, renommierte Gastronomen und versierte Experten. Wir schwelgen in der Tradition der edlen Brennkunst, die in kleinen, sorgsam geführten Manufakturen ihre Wurzeln hat, und schöpfen aus dem reichen Erfahrungsschatz leidenschaftlicher Barkeeper. Ein reger Austausch und die Freude am spielerischen Experimentieren prägen unser Schaffen. Klassiker erfahren bei uns eine kühne Neuinterpretation, und wir setzen Maßstäbe für bisher unerforschte Genusserlebnisse. Im Freimeisterkollektiv stehen hochwertige und einzigartige Spirituosen im Mittelpunkt, ohne dabei den Geldbeutel zu strapazieren.
Read more