More information about The Wurschtler Bierhäxle with Doppelbock beer
Pork knuckle with beer is a Bavarian specialty that is not only served at the Oktoberfest. All over the world this German dish is well known.
Our product is made according to an old family recipe from the best premium meat from regional farms. The specialty is a part of the leg of the pig, it is also simply called Haxn in Bavaria, in other parts of Germany it is known as Eisbein or Bierhaxe. The Bavarian Schweinshaxe is the most famous, but of course the meat is prepared in many other regions of Germany and Europe (Austria, Poland). The Franconian variety is also known as Knöchla or Adlerhaxe.
The meat tastes very aromatic, it is juicy and tender, because it is protected by a thick layer of fat during roasting. There are various recipes for its preparation, the meat can be boiled or grilled, in any case it is vigorously basted with dark beer.
Animal species: | Pig |
Contains alcohol: | YES |
Location: | Dachsbach |
Country: | Germany |
Quantity: | 200g |
Manufacturer: | The Wurschtler |
The Wurschtler
Als Familienbetrieb aus dem Steigerwald in Mittelfranken sind wir mit Herzblut bei der Sache. Unser Standort in Dachsbach, gelegen zwischen Nürnberg und Würzburg in der Nähe von Neustadt an der Aisch, ist vielen Feinschmeckern durch den "Aischgründer Spiegelkarpfen" bekannt und geschätzt. Statt auf Massenware setzen wir auf handwerkliche Herstellung mit Liebe zum Detail. Unsere Produkte sind einzigartig und von höchster Qualität. Bei uns stammt das Fleisch ausschließlich von lokalen Erzeugern, die auf eine tiergerechte Haltung ihrer Tiere achten. Wir legen dabei besonderen Wert auf die Verwendung von hochwertigen Gewürzen und Zutaten, um eine erstklassige Qualität unserer Produkte zu garantieren. Unsere Erzeugnisse sind absolut frei von Farbstoffen, Glutamat, Bindemitteln und Emulgatoren. Lediglich bei den Bierprodukten ist Gluten aufgrund der Gerste enthalten. Um die appetitliche,...
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